SCIENTOLOGYS MÅL

Skrevet av L. Ron Hubbard i september 1965.

«En sivilisasjon uten sinnssykdom, uten kriminelle og uten krig, hvor den dyktige kan ha fremgang og ærlige vesener kan ha rettigheter, og hvor mennesket er fritt til å heve seg til større høyder, er Scientologys mål.»

Disse målene ble første gang kunngjort for en enturbulert verden i 1950, og er godt innenfor rekkevidden av vår teknologi.

Upolitisk av natur ønsker Scientology ethvert individ fra enhver tro, rase eller nasjon velkommen.

Vi søker ingen revolusjon. Vi søker bare evolusjon til høyere stadier av væren for individet og for samfunnet.

Vi oppnår våre mål.

Etter endeløse årtusener med uvitenhet om seg selv, sitt sinn og universet, har et gjennombrudd blitt gjort for Mennesket.

Andre bestrebelser Mennesket har gjort, er blitt overgått.

Denne suksessen skyldes de forente sannhetene fra femti tusen år med tenkende mennesker, destillert og forsterket gjennom nye oppdagelser om Mennesket.

Vi ønsker deg velkommen i Scientology. Det eneste vi forventer av deg, er din hjelp i å oppnå våre mål og å hjelpe andre. Vi forventer at du blir hjulpet.

Scientology er den mest vitale bevegelsen på jorden i dag.

I en turbulent verden er jobben ikke lett. På den annen side, hvis den var det, hadde vi ikke vært nødt til å gjøre den.

Vi respekterer Mennesket og tror at det er verdt å hjelpe. Vi respekterer deg og tror at også du kan hjelpe.

Scientology skylder ikke noen sin hjelp. Vi har ikke gjort noe som krever at vi blidgjør noen. Hadde vi gjort det, ville vi ikke nå være oppvakte nok til å gjøre det vi gjør.

Mennesket er mistenksomt overfor alle tilbud om hjelp. Det har ofte blitt forrådt, fått sin tillit knust. Altfor ofte har det stolt på noe og blitt forrådt. Vi kan feile, for vi bygger en verden med brukne strå. Men vi vil aldri forråde din tillit til oss så lenge du er en av oss.

Solen går aldri ned over Scientology.

Og måtte en ny dag rinne for deg, for dem du er glad i, og for Mennesket.

Våre mål er enkle om enn de er store.

Og vi vil lykkes, og vi lykkes for hver gang jorden dreier rundt.

Din hjelp er akseptabel for oss.

Vår hjelp er din.