SCIENTOLOGY-VERKTØY FOR LIVET

Kurs om barn
Kursoversikt Detaljer for kurset
START NÅ »

BARN Kursoversikt

De fleste foreldre lærer ikke hvordan man skal oppdra et sunt og lykkelig barn. Faktisk er det slik at mange bare snubler seg gjennom hele prosessen selv om de har de beste hensikter. Derfor er det alt for vanlig å finne en ulykkelig familiesituasjon med konstante gnisninger mellom foreldre og barn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk, det kan unngås fullstendig. L. Ron Hubbard utviklet mange metoder for å få frem det beste i et barn – og dets foreldre. På dette kurset og det tilhørende heftet vil du lese om noen av disse metodene, og oppdage hvordan det kan la seg gjøre å oppdra et barn uten å bryte ned dets vilje, hvordan éns barn gjerne vil yte sitt til familien og hvordan man hjelper barnet med raskt å komme over hverdagens forstyrrelser og traumatiske opplevelser, som tilværelsen byr på.

Å oppdra et barn burde være en glede. Det kan være det. Det kan faktisk være en av de mest givende av alle menneskelige opplevelser. Bruker man de prinsippene man finner i Scientology om oppdragelsen av barn er det mulig å sikre at de er glade, kjærlige og arbeidsomme, og at de blir verdifulle deltagere i det samfunnet de lever i.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology-hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

6 til 7 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Barn
eller Håndbok i Scientology

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av Kurs om barn vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.

Verktøy til foreldre og hvordan oppdra lykkelige barn, som har selvtillit
Barner et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.

Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »

GRATIS KURSER ONLINE
 

GRATIS KURSER ONLINE

 

SCIENTOLOGY KIRKEN NORGE

KART OG VEILEDNING

Sted:

Lørenvangen 25, Oslo, 0585, Norge
Få veiledning

» Telefon: 47 24 84 50