SCIENTOLOGY-VERKTØY FOR LIVET

Kurs i siktemål og mål
Kursoversikt Detaljer for kurset
START NÅ »

SIKTEMÅL OG MÅL Kursoversikt

Hvordan får man gjort ting? Hvordan virkeliggjør man en drøm eller fører en plan frem til fullførelse? Mange av oss synes å ha urealiserte mål eller ufullførte planer, og mange av oss står ansikt til ansikt med oppgaver som virker overveldende, til og med umulige å oppnå. Dette er sant ikke bare for individer, men også for firmaer og til og med nasjoner. Historien er fylt av feilslåtte prosjekter.

Da L. Ron Hubbard undersøkte emnet organisasjon, utviklet han en meget omfattende teknologi for å sikre at enhver gruppe kan lykkes. Ved å gjøre dette stilte han også en løsning til disposisjon for den vanligste svakheten: en manglende evne til å gjennomføre planer.

I dette heftet og tilhørende kurs vil du finne ut av hvordan du bokstavelig talt kan nå ethvert mål, stort eller lite. Man kan føre planer frem til resultater, men da må man ta flere vitale trinn, det ene etter det andre. Du vil lære hva disse trinnene er og hvordan man kan anvende dem på alt mulig – en personlig ambisjon, en familie, en gruppe, en virksomhet og annet. Du vil erfare at dine drømmer kan føres ut i livet.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology-hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

5 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Siktemål og mål
eller Håndbok i Scientology

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av Kurs i siktemål og mål vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.

Hvordan nå sine mål
Siktemål og måler et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.

Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »

GRATIS KURSER ONLINE
 

GRATIS KURSER ONLINE

 

SCIENTOLOGY KIRKEN NORGE

KART OG VEILEDNING

Sted:

Lørenvangen 25, Oslo, 0585, Norge
Få veiledning

» Telefon: 47 24 84 50