SCIENTOLOGY-VERKTØY FOR LIVET

Kurs i løsninger på stoff
Kursoversikt Detaljer for kurset
START NÅ »

LØSNINGER PÅ STOFF Kursoversikt

Å si at stoff har blitt samfunnets største svøpe, er ingen overdrivelse av situasjonen. Ingen del av livet er uberørt av denne epidemien. Kriminalitet og vold er de mest innlysende bivirkningene, men umoral, avbrutt utdannelse og ødelagte liv er i sannhet ikke noe mindre alvorlig, og like utbredt.

Og problemet er ikke begrenset til stoffer som selges på gaten. Virkningene av legemidler og psykiatriske medikamenter, enten det er smertestillende, beroligende eller «antidepressiva», er like ødeleggende.

L. Ron Hubbard tok fatt i dette problemet, ikke for å gi en løsning på fysiske plager hos individer, men for å fortsette sin søken etter å frigjøre mennesket som ånd, og langs denne ruten håndtere enhver barriere som trengte å løses. Stoffer var en slik barriere.

Før Hubbard utviklet et fungerende rehabiliteringsprogram for stoffmisbrukere, fantes det ingen løsning. Psykiatri-inspirerte programmer hadde langt flere fiaskoer enn suksesser, og noen skapte bare verre avhengighet. Selv andre, mer velmenende mennesker oppdaget at de gode hensiktene deres ikke var nok. De manglet en teknologi som virket.

L. Ron Hubbards program leverer den teknologien. Det hjelper personen til å oppdage hvorfor han tok stoff i første omgang, eliminerer den mentale og åndelige skaden forårsaket av stoffer, fjerner stoffrester i kroppen som har vært der i lang tid, og forsyner personen med verktøy som vil sette ham i stand til å holde seg permanent stoffri. Det er uten tvil det grundigste og mest effektive programmet i verden. Hundretusener vil skrive under på at i dag kan de som er avhengige av stoffer og alkohol, for første gang frigjøre seg fra dette tyranniet og møte livet med fornyet kraft og håp.

Dette kurset og det tilhørende heftet inneholder noen av dette programmets grunnleggende prinsipper og gir for første gang en virkelig forståelse av problemene i forbindelse med stoffmisbruk.

   

  Detaljer for kurset

  Letthet i studiet

  Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

  Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology-hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

  Kurslengde

  7 til 8 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

  Materialer

  Hefte: abcLØSNINGER PÅ STOFF
  eller Håndbok i Scientology

  Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

  Overvåking

  Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

  Bedømmelse

  Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

  Kursfullføring

  Etter avslutningen av Kurs i løsninger på stoffer vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

  Hjelp

  Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.

  Hvordan man hjelper noen med å overvinne avhengighet av stoff eller alkohol
  Løsninger på stoffer et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.

  Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »

  GRATIS KURSER ONLINE
   

  GRATIS KURSER ONLINE

   

  SCIENTOLOGY KIRKEN NORGE

  KART OG VEILEDNING

  Sted:

  Lørenvangen 25, Oslo, 0585, Norge
  Få veiledning

  » Telefon: 47 24 84 50