SCIENTOLOGY-VERKTØY FOR LIVET

Kurs i grunnelementene i PR
Kursoversikt Detaljer for kurset
START NÅ »

GRUNNELEMENTENE I PR Kursoversikt

PR gir midlene til å kommunisere dine ideer og få dem akseptert. Dette er en nødvendig ferdighet når man har å gjøre med nye ideer. Det er en måte å oppnå støtte til prosjektene og bestrebelsene dine.

PR blir generelt ansett for å være en metode til å oppnå publisitet, og har tidligere hatt svært klare begrensninger. Det var et område som manglet noen nøkkelelementer for å være suksessfull. Takket være noen viktige oppdagelser i Scientology har fremskritt nå gjort hele aktiviteten betydelig mer anvendelig og effektiv.

L. Ron Hubbards forbedring av emnet public relations gjør det ikke bare uunnværlig for enhver gruppe eller individ, men det fjerner også de hittil iboende begrensningene. Selv om hele teknologien er omfattende, vil de grunnleggende prinsippene som dekkes her være av enorm verdi for enhver med et verdifullt formål.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology-hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

5 til 6 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Grunnelementene i PR
eller Håndbok i Scientology

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av Kurs i grunnelementene i PR vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.

Nøkkelen til å få andre til å gi støtte til dine ideer og dine anstrengelser
Grunnelementene i PRer et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.

Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »

GRATIS KURSER ONLINE
 

GRATIS KURSER ONLINE

 

SCIENTOLOGY KIRKEN NORGE

KART OG VEILEDNING

Sted:

Lørenvangen 25, Oslo, 0585, Norge
Få veiledning

» Telefon: 47 24 84 50