EPILOG

«Et vesen er bare så verdifullt som det kan tjene andre.»
– L. Ron Hubbard

Det er i denne ånd, uttrykt av Scientology-religionens grunnlegger, at Scientologykirker og deres medlemmer sponser massive internasjonale humanitære programmer.

Gjennom omfattende direkte deltagelse og generøs økonomisk støtte, bidrar scientologer med sin tid og ressurser med å løfte kulturen som et hele opp – med allmennyttige programmer og utdannelses­materialer.

For å gjennomføre den visjonen som er inneholdt i disse humanitære programmene, har Scientologykirken opprettet en betydelig infrastruktur som fremstiller disse utdannelses­materialene i millionvis, og som sørger for at programmene utføres på globalt plan.

Resultatene: Enkeltpersoner som nå velger å leve uten narkotika gjennom programmet Sannheten om stoff; en hel generasjon som blir stadig mer bevisst og kunnskapsrik angående menneske­rettighetene som alle har; gjenopprettet verdighet gjennom den pågående reformen av den psykiatriske industrien; de som mangler et moralsk kompass blir nå veiledet av forskriftene i Veien til lykke, og hele befolkningsgrupper nyter godt av den ubetingede hjelpen som tilbys av frivillige scientologiprester.