FRIVILLIGE SCIENTOLOGYPRESTER
MULTIMEDIAELEMENTER

Den teknologien de frivillige prestene bruker, kan brukes av hvem som helst, hvor som helst, som en hjelp til å overvinne vanskeligheter og forbedre tilstander for en selv og for andre. Enkeltpersoner av en hvilken som helst bakgrunn eller trosretning kan ta del i trening som frivillig prest, online eller i forbindelse med en Frivillig prest-turné i lokalsamfunnet sitt.

20
MILLIONER
MENNESKER
HJULPET

Frivillige prester online tilbyr kapitlene i filmen Verktøy for livet og påmelding på hvilket som helst eller alle de 19 gratis online-kursene, som alle tar for seg vanlige problemer.

Filmen Scientologi-håndboken: Verktøy for livet levendegjør hvert kapittel i Scientologi-håndboken, som er læreboken for frivillige prester, satt sammen fra L. Ron Hubbards verker.


Frivillige prester-turneer er åpne for alle, for bistand med et hvilken som helst spørsmål eller en hvilken som helst situasjon i livet.


Frivillige presters goodwillturneer når ut til områder utenfor allfarvei som den australske ødemarken, Amazonasbekkenet og fjerntliggende afrikanske landsbyer.