HVA ER SAINT HILL OG AVANSERTE ORGANISASJONER?

Den avanserte organisasjonen og Saint Hill, Storbritannia
Saint Hill-kirker er neste nivå over Klasse V-kirker.

Den opprinnelige Saint Hill-kirken ligger i East Grinstead, Sussex, England, hvor L. Ron Hubbard bodde fra 1959 til 1966. På Saint Hill gjorde L. Ron Hubbard noen av sine mest betydningsfulle oppdagelser om sinnet og ånden og fortalte regelmessig om disse oppdagelsene i daglige foredrag til studenter på avanserte Scientology-kurs fra hele verden. Denne samlingen Scientology-skrifter, i dag kjent som Saint Hill Special Briefing-kurset, er det mest omfattende auditør-treningskurset i Scientology og består av nær 450 innspilte foredrag samt annet skrevet materiale. Disse kirkene leverer også noen av de mest avanserte auditeringsnivåene. 

Ut over Saint Hill-kirken i East Grinstead, er det slike kirker i København, Los Angeles og Sydney.

Scientologys Avanserte organisasjoner leverer svært avanserte nivåer av auditering og trening, gir treningsservicer til og med Klasse VIII og auditering til og med Nye OT V. Avanserte organisasjoner finnes i East Grinstead, København, Los Angeles og Sydney. I East Grinstead, København og Sydney er Saint Hill organisasjonene og Avanserte organisasjoner samlet til én kirke.

I en Avansert organisasjon gjenvinner den enkelte tapte evner og får ny innsikt om sin åndelige natur, sitt forhold til andre, det fysiske universet og Åttendedynamikken. Det er derfor ikke overraskende å oppdage at disse kirkene er gjennomsyret av en atmosfære av åndelige erkjennelser. De som kommer til en Avansert organisasjon, har studert lenge og hardt for å nå til dette punktet på Broen, og det er et betydningsfullt skritt å nå opp til OT-nivåene. Det er her individet fullt ut gjenvinner en ekte visshet om sin egen åndelighet og blir trygg på sin evne til å spille og vinne livets spill, ikke bare i dag, men langt inn i framtiden.