SCIENTOLOGY-VERKTØY FOR LIVET

Kommunikasjonskurs
Kursoversikt Detaljer for kurset
START NÅ »

KOMMUNIKASJON Kursoversikt

L. Ron Hubbard skrev: «Et menneske er så dødt som det ikke kan kommunisere.» Og kommunikasjon er en side av livet som han virkelig utforsket grundig – faktisk skrev han flere hundre tusen ord om dette enormt viktige emnet. Kommunikasjonsferdigheter er helt nødvendige innen ethvert område av menneskelig samhandling. Når alt kommer til alt, er faktisk kommunikasjon på ethvert nivå den eneste aktiviteten som alle mennesker har felles .

Fordelene ved effektiv kommunikasjon er altfor mange til å kunne listes opp, for de gagner alle sider av livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere er vesentlig for å lykkes i enhver bestrebelse.

I dette heftet vil du lære hva god kommunikasjon består av og hvordan man gjenkjenner den dårlige, hva bestanddelene i kommunikasjon er og hvordan man utnytter dem, og hvorfor mer kommunikasjon, ikke mindre, bringer mer individuell frihet.

Det er også atskillige øvelser inkludert i dette kurset og det tilhørende heftet som Hubbard utviklet for å forbedre ens kommunikasjonsnivå, og som har bred praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse av disse dataene vil forsyne deg med verktøy som du kan bruke for alltid.

 

Detaljer for kurset

Letthet i studiet

Dette kurset er lagt opp trinn-for-trinn, med en rekkefølge av leseoppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner oppretter du din egen personlige konto på Scientology-hjemmesiden. Når du er logget inn vil online-programmet ta deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

12 til 15 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Kommunikasjon
eller Håndbok i Scientology

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av Kommunikasjonskurs vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.

Den nøyaktige formelen for å forbedre din evne til å kommunisere
Kommunikasjoner et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.

Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »

GRATIS KURSER ONLINE
 

GRATIS KURSER ONLINE

 

SCIENTOLOGY KIRKEN NORGE

KART OG VEILEDNING

Sted:

Lørenvangen 25, Oslo, 0585, Norge
Få veiledning

» Telefon: 47 24 84 50