Rull for å fortsette

Ordet Scientology er tatt fra det latinske scio, som betyr «å vite, i ordets fulleste betydning», og det greske ordet logos, som betyr «studiet av». Det betyr bokstavelig talt «å vite hvordan å vite».

Se et utdrag fra filmen

Svarene på livets spørsmål levendegjøres

Boken Scientologi: Tankens grunnbegreper er det anbefalte første trinnet til å forstå den grunnleggende teorien og prinsippene i Scientology. Dette er hvordan livet fungerer. Nyt din spennende reise inn i deg selv.

Se et utdrag fra filmen 
Scientologi: Tankens grunnbegreper

Alle er velkommen

Kom inn i dag og finn ut mer»

Scientologykirken er en verdensomspennende religion med over 11 000 kirker, misjoner og tilknyttede grupper med millioner av medlemmer i 184 land. Scientology inneholder teknologi som virker, og som man kan bruke til å forstå seg selv og forbedre tilstandene i ens liv. Scientologykirker er sentre med levende aktivitet. Hver Scientologykirke tilbyr tallrike religiøse tjenester og materialer, som man kan benytte seg av i sine studier av Scientology. Alle er velkommen.

Ta en gratis personlighetstest

Bli kjent med den du virkelig er

I mesteparten av livet vårt har vi lært å tro at personlighet er et genetisk trekk som ikke kan endres, og at man bare må «leve med det». Dette er ganske enkelt ikke sant. Sannheten er at du kan endre personligheten din og bli en mye bedre og lykkeligere versjon av deg selv – en som ser livets utfordringer i øynene og overvinner dem lett ved å bruke kunnskap – med andre ord, den du virkelig er.

  • Finn dine problemområder og oppdag ditt nivå av lykke, selvtillit, stabilitet og mye mer.
  • Finn ut hvordan personligheten din avgjør din evne til å håndtere mellommenneskelige forhold.
  • Bli kjent med dine sterke sider og hvordan du kan styrke dem, så du kan bli i stand til å oppnå mer i livet.