MER INFORMASJON

Hubbard Dianetikk-seminar

Meld deg på ved å bruke nedenstående skjema:
DeltaHubbard Dianetikk-seminaret:

Blokkerer depresjon, usikkerhet og mangel på selvtillit ditt fulle potensial? På Hubbard Dianetikk-seminaret vil du lære hvordan du kvitter deg med den tidligere ukjente kilden til ubegrunnet frykt, opprørthet og usikkerhet ved å fjerne de barrierer som forhindrer deg i å nå dine mål.

Helgeseminaret inneholder en masse demonstrasjoner og filmen Hvordan man anvender Dianetikk, som viser hvert aspekt av Dianetikk-metodens teori og prosedyre. Takket være dette vil du finne ut av presis hvordan det gjøres, og du kan hurtig komme i gang. Du vil selv motta Dianetikk og anvende Dianetikk på en annen. Og hvert trinn på veien vil trente spesialister i Dianetikk være der for å hjelpe deg og besvare eventuelle spørsmål. Det er på tide å øke din selvtillit og selvrespekt og løsne opp for ditt fulle potensial i livet.

Oppnå den suksessen og gleden som du virkelig ønsker og kan få.

Fyll ut ovenstående reserveringsskjema for å reservere plass på seminaret. Din reserveringsbekreftelse vil bli sendt til deg via e-post. Du betaler gebyret for seminaret når du ankommer lørdag morgen for å starte på seminaret. Meld deg på i dag.

Seminaravgift: 90€
.